Blogi

15.3.2018

Jännitys ohi. Venla ultrattu kantavaksi.

Viikolla 16 odotamme pentujen putkahtavan maailmaan.

Mielenkiinnolla odotan mitä tämä yhdistelmä tuo tullessaan. Venla on uskomattoman helppo koira joka sopeutuu kaikkeen ja Roi hurmasi meidät täydellisesti oltuaan täällä lemmenlomalla. Toivotaan,että odotus menee ongelmitta ja pennut syntyvät terveinä.

22.02.2018

Uusi vuosi ja uudet tuulet.

Elämme nyt jänittäviä aikoja. Venla tyttönen on astutettu hurmaavalla nuorella herralla ja toivon, että kevään loppupuolella meillä vilistää pikku hiilukoita.

 

 

20.11.2017

Vuosi taasen vierähtänyt hurjan nopeasti. Kaikkea kivaa tapahtunut pitkin vuotta. Alkuvuodesta syntyi Star-pentue. Kesällä oli ihka ensimmäinen oma erikoisnäyttelymme johon osallistuttiin runsain joukoin tapaamaan tuttuja. Kuluneen vuoden aikana saavutettu useita valion arvoja ja osallistuttu luonnekuvauksiin. On ollut mielenkiintoista seurata Bertan kuulokoira koulutusta. Eikä pidä unohtaa, että Bertta valittiin vuoden kuulokoiraksi. Kiitos kaikille aktiivisille omistajille. Pentusuunnitelmat jo mielessä ensi keväälle mutta niistä tarkemmin myöhemmin.

 

4.9.2016

Taas vierähänyt kevät ja kesä ihan hujaksella. Ensin jännityksellä Iitan astutus jonka tuloksena ihanat pennut pyörähti maailmaan keskikesän kynnyksellä. On niin jännittävää taas seurata näiden Love-pentujen kehittymistä aikuisiksi. Erityistä mielenkiintoa tuo tähän ryhmään yhden pennun koulutus kuulokoiraksi.

Edellisen kesän Summer-pentue tuli vuoden ikään ja vauhti jatkuu edelleen. Nämä sisarukset saivat jonkun ylimääräisen vauhtigeenin syntyessään sillä niin on vauhdikasta porukkaa.

Näyttelyrintamallakin on tulosta tullut ihan hienosti ja yksi kasvatti käväisi myös luonnetestissä. Lämmin kiitos kaikille kasvattien omistajille yhteistyöstä.

Nyt innolla kohti uusia haasteita.

Uusimmat kommentit

05.11 | 10:32

Здравствуйте. я хочу купить девочку-(сучку)если есть сколько стоит и как это можно сделать.С уважением Валерия.

...
03.04 | 22:09

Hei, onko Teille tulossa tänäkeväänä pentuja?

...
17.06 | 01:54

real stable dogs :)

...
14.06 | 10:19

Voi ei miten ihana kuva putkitreeneistä ;) varsinaisia agility-tykkejä siellä! Terveisiä Porista!

...